Udskiftning af vinduer og døre

Hvorfor udskifte dine vinduer?

Der kan være mange grunde til at udskifte dine vinduer. Det formindsker ofte varmeregningen, øger husværdien og gør bare dit hus dét flottere at se på.

Men selvom en udskiftning af vinduer kan gøres selv, risikerer du desværre det modsatte resultat på alle tre punkter.

Du kan derimod være sikker på et flot resultat (med de fordele, der følger med), når du hyrer en professionel og erfaren snedker. Og med vores 30+ års erfaring tør vi godt garantere et smukt resultat.

Med vores placering i Hillerød har vi god mulighed for at komme til både Helsingør, Helsinge og resten af Nordsjælland, og vores kunder inkluderer både privatpersoner og erhverv.  

Bør dine døre også skiftes ud?

Ja, det kommer sådan set an på dine døre.

Der kan dog være fordele ved at udskifte dine døre såvel som dine vinduer – og dette gælder ikke kun hoveddøren. 

Varme slipper nemlig ikke kun ud af et dårligt isoleret hus – det spreder sig også igennem det. Hvis du ønsker én samlet temperatur igennem hele din bolig er dette selvfølgelig ikke noget problem. Men hvis du derimod gerne vil have et par grader mere i soveværelset end i bryggerset, kan en udskiftning af døre derfor godt være en god idé.

Og så ser de nye døre selvfølgelig også godt ud.

Hvad koster en udskiftning af vinduer?

Prisen for en udskiftning af vinduer varierer ud fra på antallet, typen og størrelsen af vinduerne. Det er dog en boligforbedring, der bør anses som en investering fremfor en udgift, da den ofte kan spare sig selv ind.

Kontakt os derfor allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Så finder vi sammen ud af, om en udskiftning af vinduer er det rette for dig​. 

Vi tilbyder også køkkenrenoveringsom du kan høre mere om.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os for et gratis tilbud

Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på alle opgaver og tilbyder afhentning og afleverering.
Klik her for at kontakte os.

Om Egedam Snedkeri

Siden 1987 har vi opbygget en bred erfaring inden for mange typer snedker- og tømreropgaver. ​Vi udfører opgaver for erhvervs- og privatkunder.

CVR: 42219789

Kontakt os

Egedam Snedkeri

Hejnstrupvej 104
Tågerup, 4000 Roskilde

Telefon: 40 25 68 20