​Restaurering af møbler hos møbelsnedker

​Hos Egedam Snedkeri er vi kompetente til at istandsætte møbelklassikere som Hans Wegner og Børge Mogensen, så de bliver lige så gode som nye. Vi er beliggende i Hillerød, og vi kører ud til blandt andet Helsinge på Nordsjælland. Vi har 25 års erfaring med restaurering af møbler, så de kommer tilbage til deres originale stand.

Møbelklassikere kræver kyndighed

Når man taler om en møbelklassiker, er det møbler, der både er af tidsløst design og lavet i en god kvalitet. Vores snedker har vi øje for at bevare begge dele. Vi går meget op i at reparere møblerne på den rigtige måde med respekt for det oprindelige håndværk og det oprindelige materiale. På den måde bevarer møbelklassikerne deres værdi.

Vi har stor erfaring med arbejde på møbelklassikere fra følgende navne:

  • Hans Wegner
  • Børge Mogensen
  • Finn Juhl
  • Poul Kjærholm
  • Nana Dietzel
  • Og mange flere møbelklassikere

​Restaurering af møbler med nænsomhed

Hos vores møbelværksted brænder vi for det gode håndværk. Det er vores passion, og derfor udføres al restaurering af møbler med kærlighed og nænsomhed.

Vi går til hver opgave med interesse og ser på, hvordan lige præcis din møbelklassiker kan føres tilbage til sin oprindelige stand. Møbler er nemlig ikke ens, specielt ikke møbelklassikere, og slid kan vise sig på mange forskellige måder. Derfor gentænker vi ved hver opgave, hvad der vil være den bedste måde at restaurere lige præcis dit møbel.

Denne passion og gejst for restaurering af møbler og reparation af møbler håber vi meget, at du mærker som kunde, når du besøger vores værksted. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler, at du får den bedste service, og at dine møbelklassikere er i trygge hænder hos os. Det, at vi brænder for vores arbejde, gør, at du skal vælge os til at sætte dine møbelklassikere i stand.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nedenfor er et lille udsnit af opgaver udført af Egedam Snedkeri​

​Kontakt os for at høre nærmere

Ring eller skriv for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde dig. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular på hjemmesiden. Værkstedet er altid åbent for besøg efter aftale. Du kan ringe på 40 25 68 20.

Om Egedam Snedkeri

Siden 1987 har vi opbygget en bred erfaring inden for mange typer snedker- og tømreropgaver. ​Vi udfører opgaver for erhvervs- og privatkunder.

CVR: 42219789

Kontakt os

Egedam Snedkeri

Hejnstrupvej 104
Tågerup, 4000 Roskilde

Telefon: 40 25 68 20