Snedker og tømrer der lægger vægt på god kvalitet​

Har du brug for at få udført professionelt snedker- eller tømrerarbejde, og leder du i den forbindelse efter et snedkerfirma, der kan varetage lige netop din opgave? Hos Egedam Snedkeri tilbyder vi alle former for tømrer- og snedkerarbejde til både erhverv og private ude såvel som inde.

Vores kundekreds befinder sig typisk i Hillerød, Helsingør og omegn, men vi kører gerne ud til kunder i hele Nordsjælland, hvis der er behov for vores håndværk.

Hvilke snedker- og tømreropgaver kan vi varetage?

Vores dygtige medarbejdere har kompetencerne til at udføre en bred vifte af snedker- og tømreropgaver, der blandt andet omhandler:

Som henholdsvis tømrer og snedker påtager vi os gerne totalopgaver i samarbejde med andre faggrupper.

 I vores møbel- og inventarsnedkeri har vi særlige kompetencer inden for bevaring og restaurering af gamle bygningsdele. Dette arbejde udfører vi ofte i samarbejde med kyndige arkitekter og antikviteter.​

Vi arbejder detaljeorienteret, og vi sørger altid for, at du får en flot finish, uanset hvilken opgave vi skal varetage for dig. Vi lægger stor vægt på den gode kvalitet og det gode design, så du kan være helt sikker på, at du får et gennemtænkt og veludført resultat af din opgave.

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har en specifik opgave til vores tømrer eller snedker, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på. Har du nogle spørgsmål omkring vores kompetencer, hører vi naturligvis også gerne fra dig.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os for at høre nærmere

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde dig. Kontakt vores snedker på telefon 40 25 68 20.

Om Egedam Snedkeri

Siden 1987 har vi opbygget en bred erfaring inden for mange typer snedker- og tømreropgaver. ​Vi udfører opgaver for erhvervs- og privatkunder.

CVR: 42219789

Kontakt os

Egedam Snedkeri

Hejnstrupvej 104
Tågerup, 4000 Roskilde

Telefon: 40 25 68 20