Få dit drømmekøkken med en køkkenrenovering

Et køkken der passer til dig

Orker du ikke et køkken, der er en tro kopi af alle andres? Ønsker du i stedet et, der passer til lige nøjagtig din personlighed?

Så kan vi hjælpe.

Her hos Egedam Snedkeri har vi nemlig over 30 års erfaring indenfor snedkeri og renovation. Uanset om du ønsker en renovering af køkken eller en komplet køkkenopsætning, står vi altså klar.

Med vores placering i Hillerød nær Helsingør har vi nem adgang til hele Nordsjælland, og vi laver med glæde køkkenrenoveringer for privatpersoner såvel som for erhverv.

Kontakt os derfor allerede i dag og få et køkken, der passer til dig.

Hvorfor vælge en køkkenrenovering?

Det er både billigere og hurtigere at lave en køkkenrenovering fremfor et helt nyt køkken – og så er det ovenikøbet bedre for miljøet.

Lad dig derfor forbløffe af det resultat, som nye køkkenskabe og en bordplade f.eks. kan give. Her får du nemlig det smukke resultat af et nyt køkken uden dets høje prismærke.

​Og mens et nyt køkken ofte tager flere uger at sætte op, klarer vi det på en brøkdel af tiden.

Så lad vores erfarne snedkere give dig et køkken skræddersyet til din smag.

Du kommer ikke til at fortryde det.

 

Kontakt os

Her hos Egedam Snedkeri er vi altid klar med et uforpligtende tilbud på både renovering og opsætning af køkken. Kontakt os derfor allerede i dag og hør, hvad vi kan gøre for dit køkken.

Og ønsker du bare et par gode råd om, hvorvidt en køkkenrenovering er det rigtige for dit køkken? Jamen, så giver vi selvfølgelig også dem.

Læs også mere om restaurering af møbler her. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os for et gratis tilbud

Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på alle opgaver og tilbyder afhentning og afleverering.
Klik her for at kontakte os.

Om Egedam Snedkeri

Siden 1987 har vi opbygget en bred erfaring inden for mange typer snedker- og tømreropgaver. ​Vi udfører opgaver for erhvervs- og privatkunder.

CVR: 42219789

Kontakt os

Egedam Snedkeri

Hejnstrupvej 104
Tågerup, 4000 Roskilde

Telefon: 40 25 68 20