Antikviteter og møbler til restaurering

Egedam Snedkeri har mere end 25 års erfaring med restaurering af antikke og moderne møbler fra 1500-tallet til nu, heriblandt mange møbelklassikere og antikviteter. 

Vi arbejder i Hillerød, men kører også ud til Helsinge, Birkerød og resten af Sjælland.

Trænger dine antikviteter til en kærlig hånd?

Hos Egedam Snedkeri har vi ikke andet end kærlige hænder. Vi har stor erfaring i at restaurere antikviteter af alle slags. Vi kan nænsomt og forsigtigt restaurere møbler helt tilbage til 1500-tallet, så de bevarer deres sjæl og personlighed, men samtidig også kan holde længere.

Vi bruger altid de originale teknikker, der blev brugt dengang, antikviteterne blev lavet. Vi forgylder, dekorerer, håndpolerer og sprøjtemaler på præcis den samme måde. 

Vi udfører også arbejdet med det oprindelige værktøj. På den måde mener vi, at vi sikrer dig som kunde det bedst mulige resultat. Når det handler om antikviteter, er det vigtigt at arbejdet udføres med stor ekspertise og forsigtighed. Det har vi hos Egedam Snedkeri.

Hos Egedam Snedkeri har vi specielt mange restaureringer af håndpolerede antikviteter fra 1800-tallet. Det kan være chatoller, syborde eller kommoder. Vi er derfor rigtig gode til at sætte disse fine gamle antikviteter i stand, så de kan holde mange år endnu.

Ompolstring af dine antikviteter som stole og sofaer

Hvis dine gamle stole eller sofaer trænger til at blive ombetrukket, har vi hos Egedam Snedkeri også en møbelpolstrer ansat. Når der er tale om antikviteter, er det klart, at de kan have brug for en ompolstring efter at have været i brug i mange år. Vores møbelpolstrer er professionel og har stor erfaring i at ombetrække gamle møbler.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på, hvad en restaureringsopgave af dine antikviteter vil komme til at koste, og hvordan den kan udføres bedst muligt.​

​​

Vi har f.eks. erfaring med at restaurere følgende møbelklassikere:

  • Hans Wegner
  • Børge Mogensen
  • Finn Juhl
  • Poul Kjærholm
  • Nana Dietzel
  • og mange flere

Fremstilling af møbler

​I vores snedkeri fremstiller vi bl.a. spiseborde, plankeborde, sofaborde, konferenceborde, opbevaringsmøbler, senge og diverse andre møbler efter din idé og udformning.

Ønsker du en unik, specialfremstillet løsning kan vi gøre ønsket til virkelighed. Vi deltager gerne med inspiration og gode ideer.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os for et gratis tilbud

Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på alle opgaver og tilbyder afhentning og afleverering.
Klik her for at kontakte os.

Om Egedam Snedkeri

Siden 1987 har vi opbygget en bred erfaring inden for mange typer snedker- og tømreropgaver. ​Vi udfører opgaver for erhvervs- og privatkunder.

CVR: 42219789

Kontakt os

Egedam Snedkeri

Hejnstrupvej 104
Tågerup, 4000 Roskilde

Telefon: 40 25 68 20