Møbelklassikere, der bliver taget professionel hånd om​

Vi har stor erfaring med arbejde på møbelklassikere fra følgende navne:

  • Hans Wegner
  • Børge Mogensen
  • Finn Juhl
  • Poul Kjærholm
  • Nana Dietzel
  • Og mange flere møbelklassikere​

Dine unikke møbelklassikere bliver så gode som nye efter en tur hos Egedam Snedkeri

Hos Egedam Snedkeri er vi dedikerede til at sætte møbelklassikere som Hans Wegner og Børge Mogensen i stand, så de bliver lige så gode, som da de var nye. Vi er beliggende i Hillerød, men kører ud til Helsinge, Birkerød og resten af Sjælland. Vi har 25 års erfaring med at reparere og restaurere møbelklassikere, så de kommer tilbage til deres originale stand.

Når man taler om en møbelklassiker, er det møbler, der både er af godt design og lavet i en god kvalitet. Hos Egedam Snedkeri har vi øje for at bevare begge dele. Vi går meget op i at reparere møblerne på den rigtige måde med respekt for det oprindelige håndværk og det oprindelige materiale. På den måde bevarer møbelklassikerne deres værdi. Det er jo meget rart, også selvom du ikke har planer om at skille dig af med dem.

Vi restaurerer dine møbelklassikere med nænsomhed og kærlighed

Hos Egedam Snedkeri brænder vi for det gode håndværk. Det er vores passion, og derfor udføres alt vores arbejde på møbelklassikere med kærlighed og nænsomhed. 

Vi går til hver opgave med interesse og ser på, hvordan lige præcis din møbelklassiker kan føres tilbage til sin oprindelige stand. Møbler er nemlig ikke ens, specielt ikke møbelklassikere, og slid kan vise sig på mange forskellige måder. Derfor gentænker vi ved hver opgave, hvad der vil være den bedste måde at restaurere lige præcis dette møbel.

Den passion og gejst håber vi også meget, at du oplever som kunde, når du besøger vores værksted. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler, at du får den bedste service, og at dine møbelklassikere er i trygge hænder hos os. Det, at vi brænder for vores arbejde, er det, der gør, at du skal vælge os til at sætte dine møbelklassikere i stand.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nedenfor er et lille udsnit af opgaver udført af Egedam Snedkeri​

​Kontakt os for at høre nærmere

Ring eller skriv for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde dig. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular på hjemmesiden. Værkstedet er altid åbent for besøg efter aftale. Du kan ringe på 40 25 68 20.

Om Egedam Snedkeri

Siden 1987 har vi opbygget en bred erfaring inden for mange typer snedker- og tømreropgaver. ​Vi udfører opgaver for erhvervs- og privatkunder.

CVR: 17224573

Kontakt os

Egedam Snedkeri

Håndværkervænget 10, 3400 Hillerød​

Telefon: 40 25 68 20