​Indbygningsreol & inventar

​​I de sidste 25 år har møbelsnedkeriet for en lang række kunder fremstillet bl.a.

  • Indbygningsreoler
  • Garderobeskabe
  • Indbygningsskabe
  • Køkkener
  • Vægpaneler
  • Radiatorskjulere
  • Rumdelere
  • Plakatsøjler
  • Og meget mere​

Vi arbejder i Hillerød, Helsinge og Birkerød, dog kører vi også ud til resten af Sjælland.​​​​

Få en speciallavet indbygningsreol, der ligner, at den er født med huset

Hos Egedam Snedkeri har vi mange års erfaring med at lave møbelløsninger som for eksempel indbygningsreoler. Indbygningsreoler er reolløsninger, der er skræddersyet til lige præcis dit hjem. Reolen former sig efter huset, og hvordan det ser ud. Med en indbygningsreol fra os behøver du ikke at nøjes med en standardreolløsning.

Udnyt de skæve og kantede former i dit hus til en indbygningsreol

​Hos Egedam Snedkeri vælger du selv materialerne til din indbygningsreol. Det gør, at du får en indbygningsreol der bliver en del af huset i meget højere grad end en løst stående reol gør. Når du selv vælger materialer, kan du vælge lige præcis de materialer, der passer til gulv, loft, vægge og de øvrige møbler, der er i det rum, hvor reolen skal stå. Det bliver derfor en Indbygningsreol der kommer derfor til at virke, som om den blev bygget sammen med huset.

Med en indbygningsreol fra Egedam Snedkeri bestemmer du selv, hvordan reolen skal bygges. Det gør, at reolen former sig efter, hvodan dine behov er, og hvor du har plads til den henne. Det er ikke dig, der skal gøre plads til reolen, vi får reolen til at give dig mere opbevaringsplads – lige meget hvor du vil have den stående henne.

Dedikerede og entusiastiske om at udføre et godt stykke håndværk

I Egedam Snedkeri går vi til hver opgave med ihærdighed og opfindsomhed. Vi er dedikerede til vores arbejde og til at udføre et gennemført og professionelt stykke håndværk. Vi håber, at vores entusiasme og dedikation smitter af på resultatet. Det mener vi i hvert fald selv.


Når du får lavet en indbygningsreol hos os, vil den altid blive lavet i et materiale, som vi kan skaffe hjem igen senere, hvis du ønsker reolen ændret, eller den trænger til reparation.

Anden inventar

​Udover et speciale i at lave den perfekte indbygningsreol, har vi i samarbejde med indretningsarkitekter udført butiksindretning, fremstillet skranker og diske og udført en række andre specialopgaver.

Vi har udført restaureringsarbejde i og fremstillet inventar til såvel Hillerød Kirke som Nr. Herlev Kirke og skåret kors til og malet det ny orgel i Annisse Kirke.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

 
 
 
 
Filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os for inspiration og gode ideer

Vi bidrager gerne med inspiration og gode ideer. Du kan også se billederne ovenfor. Kontakt os nu på tele​fon

40 25 68 20 eller klik her - så ser vi på din drøm om f.eks. en ny indbygningsreol.

Om Egedam Snedkeri

Siden 1987 har vi opbygget en bred erfaring inden for mange typer snedker- og tømreropgaver. ​Vi udfører opgaver for erhvervs- og privatkunder.

CVR: 17224573

Kontakt os

Egedam Snedkeri

Håndværkervænget 10, 3400 Hillerød​

Telefon: 40 25 68 20